Kissavakuutus

Kilpailuta kissan vakuutukset nopeasti ja ilmaiseksi Insured.fi palvelussa!

Kissavakuutus on suotavaa kilpailuttaa aivan, kuin muutkin vakuutukset. Kilpailuttamalla säästät lähes poikkeuksetta!

Insured.fi vakuutusten kilpailutuspalvelu kilpailuttaa Suomen parhaat vakuutusyhtiöt yhdellä hakemuksella!

Ei ole ollenkaan tavatonta, että vakuutusyhtiöt houkuttelee asiakasta vaihtamaan heidän yhtiöönsä tarjoamalla vakuutusehtoihin myös kilpailijan nykyiset ehdot, vaikka ne eivät sillä hetkellä edes sisältyisi uuden yhtiön peruspaketteihin.

Eli jos uusi vakuutus tarjoaa sinulle uusia etuja kaikkien vanhan vakuutuksen etujen lisäksi, niin et voi kuin voittaa. Vakuutuksen kilpailuttaminen on kuitenkin täysin ilmainen toimenpide, joka kannattaa tehdä tasaisin väliajoin.

Vakuutusvertailu

Insured.fi avaa ovensa mahdollisimman pian. Tulemme olemaan yksi Suomen ensimmäisistä verkossa toimivista vakuutusten kilpailutuspalveluista.

Tilaa ilmoitus avaamisestamme ja kerromme sinulle ensimmäisenä, kun kilpailutus aloittaa toimintansa.

Haluatko heti alkuun?

Insured.fi:n aukeamista odotellessa voit hyödyntää kumppanimme kilpailutuspalvelua.

Kissavakuutus on hyödyllinen turva läpi lemmikin elämän

Kaikki kissat voidaan vakuuttaa ikään tai rotuun katsomatta, sinun tarvitsee vain täyttää nopea terveysselvitys eläimen tilanteesta.

Kissavakuutuksen voi ottaa lemmikin rodusta riippumatta

Onko sinulla rotukissa tai maatiaskissa? Vakuutuskelpoisuuden kannalta sillä ei ole merkitystä, kaikki rakkaat kissamme voidaan vakuuttaa! Vakuutuksen kustannus- ja korvausarvot voivat kuitenkin skaalata lemmikin rodun arvon mukaan.

Vakuutuksia keskittäessä mukaan voidaan laskea myös kissavakuutus

Vakuutuksensa keskittävät asiakkaat saavat tunnetusti parempia etuja, ehtoja sekä alennuksia vakuutuskuluissaan. Muista sisällyttää myös eläinvakuutus tähän pakettiin!

Valitse sinun kukkarollesi parhaiten sopiva enimmäis­korvausmäärä kissa­vakuutukselle

Pystyt valitsemaan ja muuttamaan kissasi vakuutuksen enimmäiskorvausmäärää vakuutusta ottaessa ja sen aikana. Vakuutuskelpoisuudelle yhtiöt asettavat ylärajan iälle (esim. seitsemän vuotta), mutta sitä ennen otettujen vakuutuksien ehdot kattavat suurimmilta osin läpi kissan elämän vanhoillakin päivillä.

Kissavakuutuksen voi ottaa jo nuorena pentuna

Kissat ovat tunnetusti uteliaita eläimiä, joten niille voi sattua tapaturmia ja haavereita jo hyvinkin nuorella iällä. Siksi vakuutusyhtiöt ovat tehneet mahdolliseksi vakuutta kissan jopa muutaman viikon ikäisenä tapaturmien varalta.

Yleisesti alle 4 kuukauden ikäisenä vakuutetut kissat saavat myös laajemmat ja kattavammat vakuutusehdot sairauksien varalta, joihin lukeutuvat mm. nivelsairaudet, purentaviat, hammassyöpymä ja piilevät terveysongelmat.

Kissavakuutus kattaa tapaturmat ja sairaudet

Kissa on vakuutettavissa terveydenhuoltokulujen ja fataalien onnettomuuksien varalta. Valitse kissallesi jompikumpi tai molemmat mielesi mukaisesti! Kissojen vakuutus kuoleman tai vastuuvahinkojen kannalta ei kuitenkaan välttämättä kata enää siinä vaiheessa, kun kissalla on ikää yli 10 vuotta. Siksi kissavakuutukset kannattaa vertailuttaa, jotta saat parhaat ehdot!

Vakuutusyhtiön kanssa toimiva etäeläinlääkäri on apunasi

Nykyään vakuutukset kattavat myös etäeläinlääkäripalvelut, joihin lukeutuvat mm. LemmikkiHelppi- ja FirstVet-palvelut. Nämä palvelut ovat tavoitettavissa matkalla tai kotoota videoyhteyden välityksellä, joka luonnistuu helposti pöytäkoneelta, läppäriltä tai mobiililaitteilta. Palveluiden kulut sisältyvät useimmiten vakuutuksen hintaan.

Onko kissavakuutus pakollinen?

Suomen laki ei pakota eläinvakuutusta lainvoimaisesti, mutta se on erittäin suotavaa, koska lemmikin omistaja on aina viime kädessä korvausvastuussa tapauksissa, joissa eläin aiheuttaa aineellista tai fyysistä vahinkoa ulkopuolisille. On myös paljon vähemmän stressaavaa olla tietoinen siitä, että raha ei ole esteenä siinä tapauksessa, jos kissa sairastuu tai joutuu onnettomuuteen.

Mitä kissavakuutus ei (välttämättä) korvaa?

Millä perusteella kissavakuutuksen hinta määräytyy?

Tässä on listattuna asioita, joita jotkut vakuutusyhtiöt eivät välttämättä korvaa. Osa näistä on kuitenkin sellaisia, jotka voivat sisältyä kattavampien vakuutusyhtiöiden sopimuksiin. Muistakaa vertailla ehdot!

  • Sairauksien ehkäisytoimenpiteistä aiheutuvat kulut, esimerkiksi rokotukset.
  • Erikoisruokavaliot, lisäravinteet tai tuotteet, joita ei olla laskettu lääkkeiksi, vaikka ne olisi suositeltu eläinlääkärin toimesta.
  • Sairauksia ennaltaehkäisevä hammashoito.
  • Piilokivekset, keisarileikkaukset tai synnytysoperaatiot.
  • Muun kuin lisensoidun eläinlääkärin suorittamat hoitotoimenpiteet.

Kissavakuutuksen hintaan vaikuttava yleisimmin seuraavat tekijät:

  • Kissan rotu
  • Kissan ikä
  • Kissan asuinpaikkakunta
  • Kissavakuutuksen kattavuus (perus tai laaja)

Mitä kissavakuutus korvaa?

Kissat tunnetusti saattavat ymmärtämättään aiheuttaa tuhoa ympäristölleen, mutta lemmikkien omistajina olemme vastuullisia, jos vahinkoa tapahtuu ulkopuolisille ihmisille fyysisesti tai aineellisesti. Kissavakuutuksen eläinvastuuosuus kattaa tällaiset tilanteet hyvinkin isoihin summiin asti. Kannattaa kuitenkin katsoa mahdolliset ikäylärajat kattavuudelle, usein tämä on 10 ikävuoden luokkaa.

Kissan hoitokuluissa ei täydy säästellä, vaan terveyden ollessa vaarassa on syytä suhtautua hoitotoimenpiteisiin vakavasti ja ilman pihtailua. Kissavakuutus korvaa reseptit, tutkimukset, lääkkeet sekä muut hoitotoimenpiteet, jotka ovat olennaisia ongelman hoitamiseksi. Vanhempien yksilöiden enimmäiskorvaussumma alkaa yleensä putoamaan 10 ikävuoden jälkeen, joten muista vertailuttaa erot yhtiöiden välillä etujen maksimoimiseksi.

Kukaan ei ikinä toivoisi kohdalleen sitä, että meille rakas kissa karkaisi, saatika joutuisi varastetuksi. Lemmikeille on kuitenkin myös määriteltyä rahallinen arvo näiden tapauksien varalta, jos kissaa ei onnistuta palauttamaan takaisin omistajan luokse tavalla tai toiselle. Tämä ei korvaa tunteita ja muistoja, mutta rahallinen korvaus helpottaa jatkamaan eteenpäin.

Kissat voivat joutua uteliaisuuttaan vaarallisiin tilanteisiin, joiden seurauksena voi olla vakava kuolemaan johtava tapaturma tai vammoja, jotka vaativat eläimen lopettamista. Tällaisten tilanteiden varalta olisi ehdottomasti suotavaa olla vakuutus, sillä ne kattavat eläinsuojelullisista syistä aiheutuvat kulut.

Miksi lemmikkikissa kannattaa vakuuttaa?

1. Kissavakuutus kestää koko kissan elämän ajan.

2. Kissan vakuutus voidaan tehdän iän puitteissa jokaiselle rotu- ja maatiaskissalle.

3. Vakuutuksien tasainen kilpailutus ja vertailu pitää huolen, ettet maksa liikaa sopimuksestasi.

4. Valitse kissallesi mielesi mukaan peruskattava tai laaja vakuutuspaketti.

5. Pidät huolen, että lemmikkisi saa asianmukaista hoitoa aina tarvittaessa.

6. Turvaat kissasi muille ulkopuolisille mahdollisesti aiheuttamat henkilö- ja omaisuusvahingot.