Koiravakuutus

Kilpailuta koira­vakuutukset ilmaiseksi Insured.fi:llä ja säästä!

Insured.fi vakuutusten kilpailutus on ilmainen palvelu, jossa voit kilpailuttaa myös lemmikieläinten vakuutukset.

Lähetä hakemus ja anna automatisoidun kilpailutuksemme etsiä sinulle paras ja halvin koiravakuutus. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja voit kilpailuttaa myös jo olemassa olevia vakuutuksiasi.

Monet eivät varmaan ole tietoisia siitä, että vakuutusyhtiöt voivat usein tarjota vakuutukseen kattavuuksia, jotka eivät välttämättä edes sisältyisi heidän yhtiönsä ehtoihin (mutta sisältyvät kilpailijalla) sillä ehdolla, että vakuutuksen kilpailuttava henkilö siirtää vakuutuksensa toiseen yhtiöön.

Voit siis vain voittaa kilpailuttamalla vakuutuksesi, sillä tarjouksen pyytäminen ei maksa mitään!

Vakuutusvertailu

Insured.fi avaa ovensa mahdollisimman pian. Tulemme olemaan yksi Suomen ensimmäisistä verkossa toimivista vakuutusten kilpailutuspalveluista.

Tilaa ilmoitus avaamisestamme ja kerromme sinulle ensimmäisenä, kun kilpailutus aloittaa toimintansa.

Haluatko heti alkuun?

Insured.fi:n aukeamista odotellessa voit hyödyntää kumppanimme kilpailutuspalvelua.

Haluatko heti alkuun?

Insured.fi:n aukeamista odotellessa voit hyödyntää kumppanimme Vakuuttavan kilpailutuspalvelua.

Koiravakuutuksesta on hyötyä koko lemmikin eliniän

Parhaan ystäväsi iällä ei ole merkitystä vakuutuksen kelpoisuudessa, kaikenikäiset karvaiset ystävämme ovat vakuutettavissa.

Koiravakuutus turvaa rodusta huolimatta

Oli koirasi sitten rotukoira tai sekarotuinen, niin jokaiselle koiralle on räätälöitävissä hänelle sopiva vakuutus.

Koiravakuutus lasketaan mukaan keskittäessäsi vakuutuksiasi tiettyyn yhtiöön

Muiden vakuutusten tavoin myös koiravakuutus saa etuja sekä alennuksia silloin, kun olet laittanut useampia vakuutuksia saman vakuutusyhtiön nimiin.

Valitse sopiva enimmäis­korvausmäärä koirallesi

Vakuutusyhtiöt tarjoavat eritasoisia enimmäiskorvauksia koiravakuutukselle. Näitä summia on myös mahdollista korottaa koiran tiettyyn ikään asti, eikä summa enää madallu koiran vanhetessa.

Mitä nuorempana koiran vakuutat, sitä kattavamman vakuutuksen saat

Voit hankkia koiravakuutuksen jo silloin, kun hän on vain viikkoja vanha. Kun vakuutat koirasi ennen muutaman kuukauden ikää, niin voit saada kattavuuden mm. kasvuhäiriöihin, purentiavian korjaukseen, irtoamattomien maitohampaiden poistoon ja nivelsairauksiin.

Vakuuta koira tapaturman tai sairauden varalta

Vakuutusyhtiöt tarjoavat pääasiassa kahdenlaista vakuutusturvaa koirille: voit vakuuttaa koiran eläinlääkärikulujen tai kuoleman varalta, ja voit valita vakuutuksen kattamaan myös molemmat!

Hyödynnä etäeläinlääkärin palveluita

Monet vakuutusyhtiöt toimivat yhdessä mm. LemmikkiHelppi ja FirstVet-etäeläinlääkäripalveluiden kanssa, joista ei tarvitse maksaa erikseen tai sisällä käyttörajoja. FirstVet-palvelulla saat suoran yhteyden eläinlääkäriin etänä mobiililaitteissasi tai kotikoneellasi videopuhelun välityksellä.

Onko koiravakuutus pakollinen?

Lemmikkejä ei ole lain pakko vakuuttaa, mutta se on erittäin suotavaa koska tiedämme, miten haavoittuvaisia rakkaat eläinystävämme ovat. On myös hyvin tärkeää muistaa, että lemmikin omistaja on laillisesti vastuullinen korvaamaan esimerkiksi eläimen tahattomasti aiheuttamat aineelliset tai fyysiset vahingot, jotka ovat korvattavissa kattavalla koiravakuutuksella!

Mitä koiravakuutus ei korvaa?

Millä perusteella koiravakuutuksen hinta määräytyy?

  • Vakuutuksen voimassaoloajan ulkopuolella aiheutuneet kustannukset (sairaudet, onnettomuudet, omaisuusvahingot jne.)
  • Liian pitkällä aikavälillä esitettyjä korvaushakemuksia, yleisesti vasta 12 kuukautta tapahtumien jälkeen.
  • Tahallisesti aiheutetut vahingot. Törkeä huolimattomuus tai päihteiden vaikutus voi vaikuttaa alentavasti korvaukseen tai evätä sen kokonaan.
  • Hoitotoimenpiteitä, joiden suorittajana on muu kuin eläinlääkäri.

Koiravakuutuksen hintaan vaikuttavat useat tekijät, joita voivat olla mm. seuraavat asiat:

  • Koiran rotu
  • Koiran ikä
  • Koiran asuinpaikkakunta
  • Koiravakuutuksen kattavuus

Mitä koiravakuutus korvaa?

Lemmikkieläimet saattavat joskus meistä riippumattomista syistä aiheuttaa ruumiillista tai aineellista vahinkoa ulkopuolisille, joista kuitenkin lemmikin omistajina olemme vastuussa. Eläinvastuuvakuutus korvaa näitä eläimen aiheuttamia vahinkoja kymmeniintuhansiin euroihin asti. Eläinvastuun soveltuvuus ei kuitenkaan välttämättä kata iäkkäitä koiria, esimerkiksi yli 10-vuotiaita.

Me haluamme ehdottomasti pitää rakkaan koiramme terveenä ja siksi koiravakuutus kattaa myös parhaan ystäväsi hoitokulut lemmikin terveydenhoidossa. Maksettavaksesi jää todennäköisimmin vain muutaman kympin suuruinen omavastuu, koiravakuutus kattaa sitten loput lääkkeet, reseptit ja tutkimukset.

Enimmäiskorvauksen suuruus on valittavissasi mielesi mukaan, yleensä per vakuutuskausi ja korvattava maksimisumma pienenee lemmikin lähestyessä korkeaa ikää.

Rakkaan koiran katoaminen tai varastaminen olisi valtava henkinen kolaus perheelle. Koiravakuutus voi kuitenkin tarjota hieman lohtua rahallisella korvauksella, jos lemmikkiä ei onnistuja löytämään seuraavien viikkojen tai kuukausien aikana. Tämä ei valitettavasti tuo takaisin rakasta ystäväämme, mutta ainakin se on jotain.

Vakuutus on hyvä olla olemassa myös silloin, kun koira joutuu esimerkiksi kuolemaan johtavaan tapaturmaan tai se on jouduttava lopettamaan vammojensa vuoksi. Näistä mahdollisesti aiheutuvista kuluista ei yleensä tarvitse myöskään maksaa omavastuuta, eli vakuutusyhtiö kattaa kaikki kulut.

Miksi lemmikkikoira kannattaa vakuuttaa?

1. Koiravakuutus on voimassa koko lemmikin eliniän.

2. Jokaiselle koiralle voidaan tehdä sopiva vakuutus rodusta ja iästä huolimatta.

3. Kilpailuttamalla voit saada paremmat vakuutusehdot olemassa olevalle sopimukselle.

4. Voit räätälöidä koiravakuutuksen kattavuuden sinulle sopivaksi.

5. Vakuutus kattaa koiran reseptit, tutkimukset ja muut terveydenhuoltokulut.

6. Turvaat koirasi turvallisuuden, terveyden ja jopa hengen ottaessasi hänelle vakuutuksen.