Lapsivakuutus

Kilpailuta lapsi­vakuutukset ilmaiseksi ja helposti netissä!

Muista kilpailuttaa vakuutuksesi tasaisin väliajoin, jolloin pidät yllä kannaltasi parhaat sopimukset.

Perheenjäsenten laaja vakuuttaminen on vastuullisen perheen tehtävä, mutta siitä ei kannata maksaa liikaa. Se aika, mitä käytät vakuutusyhtiöiden tarjonnan huolelliseen vertailuttamiseen, maksaa itsensä monin kerroin takaisin rahan säästössä.

Suosittelemme kaikkia vakuutuksen ottaneita tarkistamaan vakuutustensa ehdot ja markkinahinnat tasaisin väliajoin, sillä kilpaileva vakuutusyhtiö voi tarjota myös sinulle nykyiset etusi jopa sellaisissa vakuutuksissa, joiden edut eivät sisältyisi heidän pakettiinsa.

Voit siis saada tuntuvasti paremman diilin käyttämällä kohtuullisesti aikaa tarjonnan selailuun!

Vakuutusvertailu

Insured.fi avaa ovensa mahdollisimman pian. Tulemme olemaan yksi Suomen ensimmäisistä verkossa toimivista vakuutusten kilpailutuspalveluista.

Tilaa ilmoitus avaamisestamme ja kerromme sinulle ensimmäisenä, kun kilpailutus aloittaa toimintansa.

Haluatko heti alkuun?

Insured.fi:n aukeamista odotellessa voit hyödyntää kumppanimme kilpailutuspalvelua.

Lapsivakuutus on lapsesi turvana pitkälle elämään

Mitä nuorempana vakuutat lapsesi, sitä paremmat ehdot sekä edut saat heidän vakuutukseensa. Pisimmillään lapsen vakuutus kantaa läpi koko hänen elämänsä, aina 100-vuotiaaksi asti. Lapsivakuutus on siis loistava sijoitus seuraavan sukupolven tulevaisuuteen.

Lapsivakuutus korvaa sekä yksityisen, että julkisen puolen terveyspalveluita

Kun sinulla on asianmukainen lapsivakuutus lapsellasi, niin sinun ei tarvitse huolehtia siitä, etteikö tarpeen tulla sinulla olisi tarjolla vaihtoehtoja lapsen sairauksien tutkimiseksi. Älä murehdi mahdollisista jonoista, sillä sinulla on myös pääsy kätevästi yksityislääkärille!

Mitä aikaisemmin otat lapsivakuutuksen, sitä paremmat ehdot sinulle myönnetään

Ihmisillä voidaan todeta ennalta arvaamattomia sairauksia hyvinkin yllättävinä hetkinä, joita vakuutukset eivät valitettavasti korvaa, jollei sopimusta olla tehty ennen sairauksien toteamista. Ottamalla vakuutuksen ajoissa pidät huolen, että lapsesi vakuutuksen alaista hoitoa myös tulevaisuudessa todettavien sairauksien tai tapaturmien ilmetessä. Vauvavakuutus on myös varteenotettava vaihtoehto perheille, jotka haluavat vakuutuksen lapselleen jo raskauden aikana.

Lasten vakuutukset kannattaa keskittää muiden vakuutusten kanssa

Perheessä olevat vakuutussopimukset kannattaa keskittää parhaimmat edut tarjoavaan vakuutusyhtiöön, koska enemmän keskittävät asiakkaat saavat vakuutusyhtiöiltä paremmat edut ja hintatarjoukset. Parhaan vakuutusyhtiön löytämistä helpottaa tuntuvasti ilmainen vertailutus, jonka perusteella päätös tehdään.

Mitkä tekijät vaikuttavat lapsivakuutuksen hintaan?

Lapsivakuutuksen hintaan voivat vaikuttaa useat tekijät.

  • Lapsen äidin ikä, jos lapsi ei ole vielä syntynyt. Tällöin hinta voi nousta sadalla eurolla vuodessa. Katso myös vauvavakuutus.
  • Perheen asuinpaikkakunta, esimerkiksi pääkaupunkiseudulla lapsivakuutuksen hinta on yleensä muuta maata suurempi.
  • Omavastuuosuuden suuruus ja vakuutuksen ottoajankohta.
  • Vakuutukseen otettavat lisäturvat (urheiluturva, pysyvän vamman turva jne.)
  • Kuinka paljon olet keskittänyt vakuutuksiasi samaan yhtiöön. Mitä enemmän keskität, sitä paremmat hinnat ja edut voit saada.

Onko lapsivakuutus tarpeellinen?

Oman perheen terveyden turvaaminen nyt ja tulevaisuudessa on iso sijoitus, mutta laajojen markkinoiden ei kannata antaa laittaa omaa päätä pyörälle. Kun teet vertailun kerralla kunnolla ja ajan kanssa, niin saatat yllättyä siitä, miten hyvin kattavia sopimuksia pystyt saamaan aikaan siitä huolimatta, mikä tulotaso perheessä on. Lapset vaativat kuitenkin usein käyntejä lääkärillä, johon pääseminen julkisella puolella voi viedä tuntuvasti aikaa tai yksityisellä puolella joutuu maksamaan tuntuvia summia ilman vakuutusturvaa.

Niinkin arkiset asiat, kuin verikokeiden ottaminen, allergiakokeet, korvien putkitus, ultraäänet ja lääkkeet voivat viedä paljon aikaa, rahaa tai molempia, joiden varalta lapsille olisi erittäin suotavaa olla kattavat vakuutukset. Vakuutusturvalla pystyt hoitamaan nämä asiat paljon tehokkaammin murehtimatta siitä, miten paljon toimenpiteet maksavat!

Mitä lapsivakuutus korvaa?

Ajoissa otettu lapsivakuutus turvaa lapsesi terveyttä sairastumisen varalta ilman terveysrajoituksia – olettaen, että ilmenevät terveysongelmat eivät ole olleet läsnä lapsen terveydentilaa arvioitaessa. Tämä sisältää lapselle tehtävät lääketieteelliset tutkimukset, lääkekuurit ja hoidon. Lapsesi ovat turvattuina vanhoille vuosille saakka, vakuutusyhtiöstä riippuen yleisesti 80-100 -vuotiaaksi asti.

Varsinkin nuoret lapset ovat alttiita tapaturmille heidän juostessa ympäriinsä ja leikkien vaarallisesti. Tapaturman sattuessa lapsivakuutus korvaa lapselle sairausturvan tavoin lääkärin tutkimukset, hoidon ja lääkkeet. Tapaturmien varalta lapselle on valittavissa myös laajennettu tapaturmavakuutus, joka on normaalia tapaturmaturvaa selvästi kattavampi. Siihen sisältyvät myös pienemmät vammat, kuten venähdykset ja revähdykset, joita voi ilmetä enemmän liikkuvilla lapsilla.

Pysyvän vamman aiheutuminen olisi kammottava kolaus lapsiperheen arkeen. Kattavalla lapsivakuutuksella voidaan varautua lasten mahdollista pitkäaikaisista vammoista aiheutuvien kulujen kanssa sopeutumiseen. Tämä korvaus on kertaluontoinen ja siitä ei tarvitse maksaa veroja.

Jos lapsi harrastaa todella aktiivisesti liikuntaa tai lisenssin alaisia urheilulajeja, joissa loukkaantumisen riski on keskivertoa suurempi, niin laajennettu lapsivakuutus voidaan räätälöidä kattamaan kaikki lapsen harrastaman urheilulajin riskiluokan tasoiset lajit. Tähän kattavuuteen sisältyvät myös kaikki ne lajit, jotka luokitellaan lapsen urheilulajin riskiluokitusta alemmalle portaalle. Tämä turva on usein saatavilla n. 12-vuotiaasta eteenpäin.

Miksi lapsivakuutus kannattaa ottaa?

1. Lapsivakuutus on jälkipolven turvana vastasyntyneestä teini-ikään ja aina eläkevuosille saakka. Lapsesi kiittävät elinikäisestä vakuutusturvasta!

2. Lapsivakuutukselle on saatava laajat lisäturvat sitä mukaa, miten aktiivinen lapsestasi tulee tai miten laajasti haluat varustautua sairauksien osalta.

3. Lapsen terveysvakuutuksen kattavuus on ajoissa otettuna lähes rajaton, johon sisältyy kaikki vakuutuksen oton jälkeen ilmenevät sairaudet ja tapaturmat.

4. Voit vakuuttaa lapsen jo raskauden aikana, joka kattaa lapsen hoidon myös raskauden ja synnytyksen yhteydessä ilmenevät terveysongelmat.

5. Pystyt hyödyntämään vaivatta myös yksityisen terveydenhuoltosektorin palveluita, eli sinun ei tarvitse jonottaa julkisella puolella akuuteissa tilanteissa!

6. Perheen arjessa ilmenevä stressi vähenee tuntuvasti, kun tiedät lastesi saavan parasta mahdollista hoitoa siltä varalta, jos jotain tapahtuu.