Vakavan sairauden vakuutus

Vakavan sairauden vakuutuksissa on eroja.

Kilpailuta vakuutukset helposti verkossa ja säästä!

Vakavan sairauden vakuutuksissa on selkeitä kattavuuseroja jo siinä, että mitä erilaisia sairauksia ja hoitotoimenpiteitä varten ne on räätälöity.

Vakuutusten vertailutus ja kilpailuttaminen on ilmaista, joten sitä ei kannata jättää tekemättä. Voit saada kilpailevalta vakuutusyhtiöltä paljon kattavamman tarjouksen!

Vakuutusvertailu

Insured.fi avaa ovensa mahdollisimman pian. Tulemme olemaan yksi Suomen ensimmäisistä verkossa toimivista vakuutusten kilpailutuspalveluista.

Tilaa ilmoitus avaamisestamme ja kerromme sinulle ensimmäisenä, kun kilpailutus aloittaa toimintansa.

Haluatko heti alkuun?

Insured.fi:n aukeamista odotellessa voit hyödyntää kumppanimme kilpailutuspalvelua.

Vakavan sairauden turva kriittisiin hoito­toimen­piteisiin

Vakavan sairauden tai hoitotoimenpiteen korvaamiselle on olemassa erityinen vakavan sairauden vakuutus. Se auttaa sinua ja perhettäsi myös pärjäämään silloin, kun sairaus vaikuttaa arkeen ja tuloihin hoitotoimenpiteiden jälkeenkin.

Vakavan sairauden vakuutus kompensoi tuntuvasti työkyvyttömyyttä

Kun sairastut vakavasti ja joudut mahdollisesti elämään tuilla, niin Kelan päivärahalla eläminen pudottaa tuloja jopa puolella. Tämä vaikuttaa tuntuvasti elintasoon – erityisesti silloin, jos perheessä on useampia jäseniä!

Keskitä vakavan sairauden vakuutus muiden vakuutusten kanssa

Jos taloudessasi on otettu perheenjäsenille tai omaisuudelle useita vakuutuksia, niin ne olisi suotavaa keskittää samaan vakuutusyhtiöön. Keskittämällä vakuutukset avaat ovet paljon paremmille vakuutusehdoille, maksettaville hinnoille ja saataville korvauksille. Vakuutusyhtiöt myös kattavat yhtiötä vaihtavan asiakkaan olemassa olevat vakuutusehdot tarjotakseen sinulle entistä paremman sopimuksen.

Mitä sairauksia korvataan?

Vakavan sairauden turvaan kuuluu nimensä mukaisesti kaikkein vaativimmat ja vaarallisimmat yleissairaudet. Ne, mitä vakuutukseen sisältyy voi vaihdella pelkästään yhtiöittäin ja sen perusteella, mitä lisäturvaa haluat ottaa vakuutuksellesi. Yleisimpiä korvattavia vakavia sairauksia ovat mm. seuraavat taudit ja toimenpiteet:

1. Sydänleikkaus ja aortan laajentuma, sepelvaltimoiden ohitusleikkaukset ja pallolaajennukset

2. Vakavat palovammat, kooma

3. Neuromotoriset sairaudet, MS-tauti

4. Elin- ja luuydinsiirto, munuaissairaudet ja vajaatoiminta

5. Pahanlaatuinen syöpäkasvain, hyvälaatuinen aivokasvain

6. Aivoverenvuodot ja -infarktit, halvaus ja sokeus

Onko vakavan sairauden turva kannattavaa ottaa?

Vakaviin sairauksiin varustautuminen on hyvin luonnollinen ja looginen päätös, varsinkin nuorille lapsiperheille, jotka ovat riippuvaisia vanhempien jatkuvasta toimeentulosta ja terveydestä. On hyvin normaalia, että varustaudumme arjessa vakuutuksilla mm. tapaturmien, perussairauksien ja jopa kuoleman varalta, joten vakaviin sairauksiin varustautuminen on oivallinen lisäturva perhe-elämän turvalliselle jatkumolle.

Mitä vakavan sairauden vakuutuksella voi korvata?

Vakavan sairauden vakuutus on yleisesti kertaluontoinen summa, joka maksetaan silloin, kun vakuutetulla todetaan joku vakuutusehdoissa mainittu vakava sairaus. Listatut sairaudet ja niiden määrät voivat vaihdella vakuutusyhtiöittäin, mutta yleisesti ne kattavat hyvin pitkälle samat sairaudet. Jos haluat löytää kattavimman vakavan sairauden turvan, niin vakuutusyhtiöt kannattaa silloin ehdottomasti vertailuttaa! Jotkut yhtiöt mahdollistavat jopa useamman korvaussumman siltä varalta, että asiakas sairastuu johonkin toiseen vakavaan sairauteen.

Vakavan sairauden vakuutuksen kertakorvaus on nyrkkisääntönä täysin vapaasti käytettävissä oleva summa. Hyvin luonnollinen ja itsestään selvä käyttökohde korvaussummalle on sairastuneen terveydentilan hoitaminen, johon sisältyvät lääkärin tutkimukset ja palkkiot, hoitotoimenpiteet ja lääkkeet sekä fyysinen ja psyykkinen kuntoutus. Korvaussummat ovat yleisesti sen verran suuria, että niillä pääsee erittäin pitkälle potilaan kuntoutusprosessissa.

Jos työssä käyvä perheenjäsen sairastuu, niin silloin talouden tulot voivat pahimmillaan kokea kriittisen kolauksen. Koska korvaussumma on käytettävissä vapaan tahdon mukaan, niin sen voi käyttää myös oman perheen hyvinvointiin (esimerkiksi lasten harrastusten jatkumiseen, jos niiden ylläpito on vaarassa tulojen putoamisen myötä). Vakavan sairauden turvalla varmistat, että perheen arki pysyy raiteillaan mahdollisimman pitkää sairauden toteamisen jälkeenkin.

Jos edellä mainituilta toimenpiteilltä jäi vielä rahaa taskuun, niin sitä ei todellakaan tarvitse palauttaa – voit käyttää sen mielesi mukaan! Osta jotain, mitä tarvitset tai haluat. Kun sairaus on selätetty tai terveys alkaa kohentumaan, niin voit lähteä perheesi kanssa vaikkapa lomalle. Kukaan ei tule kysymään sitä, että mihin olet käyttänyt saamasi korvaussumman, se on täysin sinun päätettävissäsi ja henkilökohtainen valintasi!

Miksi vakavan sairauden vakuutus kannattaa ottaa?

1. Sen pystyy ottamaan yleensä aikuisiällä ja viimeistään n. 60-vuotiaana. Yleisesti ehdot ovat ottajalle paremmat, mitä nuorempana ja terveempänä sopimuksen tekee.

2. Saat turvaa vakavia, henkeä uhkaavia sairauksia varten ja pystyt myös kustantamaan elintärkeitä hoitotoimenpiteitä, kuten elinsiirtoja.

3. Vastaanottamasi korvaussumma on vapaasti käytettävissä mielesi mukaan; kuntoutukseen, vapaa-aikaan tai perheen toimeentuloon.

4. Vakavan sairauden vakuutus on erinomainen lisä henkilövakuutuksiin, joilla varmistat toimeentulosi tapaturman tai sairauden koittaessa.

5. Vertailuttamalla löydät itsellesi varmasti sopivimman vakuutusturvan, jotta voit elää stressittömämpää arkea.

6. Kilpailuttamalla olemassa olevat sairausvakuutukset voit saada entistä paremmat edut ja hinnat keskitetyille vakuutuksille.