Sairausvakuutus

Kilpailuta sairaus­vakuutus helposti ja ilmaiseksi netissä!

Sairauskuluvakuutus on osa isoa kokonaisuutta, joka kannattaa kilpailuttaa.

Sairausvakuutuksen tulisi olla kattava, jotta se kattaa kaikki yleisimmät ongelmatilanteet vakuutetun terveyden kannalta. 

Vakuutusyhtiöiden terveyspaketeissa on kuitenkin huomattavia eroja hintojen ja ehtojen suhteen, joten vakuutusta ottavan on syytä kilpailuttaa vakuutusyhtiöt aktiivisesti – erityisesti tilanteissa, joissa pohditaan parasta yhtiötä keskittää omat vakuutukset!

Vakuutusvertailu

Insured.fi avaa ovensa mahdollisimman pian. Tulemme olemaan yksi Suomen ensimmäisistä verkossa toimivista vakuutusten kilpailutuspalveluista.

Tilaa ilmoitus avaamisestamme ja kerromme sinulle ensimmäisenä, kun kilpailutus aloittaa toimintansa.

Haluatko heti alkuun?

Insured.fi:n aukeamista odotellessa voit hyödyntää kumppanimme kilpailutuspalvelua.

Sairausvakuutus on terveytesi tukena läpi elämän

Sairausvakuutus, tai sairauskuluvakuutus, on muutakin, kuin pelkkä vakuutussopimus. Ne ovat enemmänkin palveluita, jotka tuovat turvaa sinulle ja läheisillesi läpi koko eliniän aina kultaisille vuosille saakka. Parhaimmillaan sairausvakuutus on voimassa jopa 100-vuotiaaksi asti.

Sairausvakuutus korvaa tapaturmat ja sairaudet

Kaikkein kattavimpia terveyspaketteja ovat sairausvakuutukset, jotka kattavat sekä sairaudet, että tapaturmat. Kattavalla sairausvakuutuksella pidät huolen, että tarpeen tullen sinulla on pääsy nopeasti laadukkaaseen hoitoon. Valitessasi kattavan sairauskuluvakuutuksen pystyt myös saamaan korvauksia kuntoutumisen aikana, eikä pelkästään akuuteissa terveydenhuoltotilanteissa.

Valitse itsellesi sopivin paketti sairausvakuutusta ottaessa

Sairauskuluvakuutuksen kattavuus on hyvin laajalti muokattavissa mielesi mukaan. Vakuutuksen kattavuudessa voidaan huomioida hoitoturva, hammashoito, terapia, kuntoutus sekä kotiapu. Liitoissa kilpailevat urheilijat voivat myös ottaa itselleen erillisen lisäturvan, mutta tämä ei ole tarpeellinen perusliikunnan harrastajille.

Sairausvakuutus osana keskitettyä vakuutuspakettia tuo etuja ja säästöjä

Sairauskuluvakuutuksen sisältöä on jo itsessään mahdollista kasvattaa hyvin kattavaksi terveyspaketiksi, jota laajentaessa vakuutuksen ottaja voi saada vakuutusyhtiöltä selvästi parempia ehtoja, etuja sekä kiinteitä hintoja vakuutuksien yhteydessä. Liittämällä myös muut vakuutuksesi saman katon alle nostat tuntuvasti mahdollisuuttasi hyödyntää tuntuvat vakuutusedut.

Onko sairausvakuutus tarpeellinen?

Yli puoli miljoonaa suomalaista on ottanut yksityisen vakuutuksen sairauksien varalta. Se on monelle suomalaiselle iso etu, ettei tarvitse odotella pitkiä aikoja hoidon saamisessa julkisella puolella.

Yksityisen vakuutuksen ottaminen sairauden varalta on varteenotettavaa varsinkin silloin, kun henkilö on vielä terve, sillä tämä takaa halvimmat hintamahdollisuudet terveydentilan selvityksen jälkeen.

Vakuutuksen ottoa harkitessa pitää huomioida, että vakuutusyhtiöt eivät korvaa jo ennestään todettuja sairauksia ja pahimmassa tapauksessa vakuutusta ei välttämättä saa ollenkaan, jos riskit ovat yhtiön mielestä liian suuret.

Mitä sairausvakuutus korvaa?

Sairauskuluvakuutus korvaa terveydenhuollon hoitokuluja Suomessa (ulkomaita varten tulet todennäköisimmin tarvitsemaan matkavakuutuksen). Näihin korvaukseen oikeutetut toimenpiteet pitävät sisällään mm. lääkärin määräämät tutkimukset, hoidot, reseptilääkkeet ja mahdolliset sairaalan päivähoitomaksut. Tähän voidaan ottaa myös varausvakuutus syntyvää lasta varten, jolla turvataan nopea ja laadukas terveydenhuolto myös perheen uudelle jäsenelle.

Jos sinulle aiheutuu vamma tapaturman seurauksena, niin sairauskuluvakuutus korvaa niistä aiheutuvat hoitokulut Suomessa ja usein ulkomaillakin. Sairauden hoitokulujen tavoin näihin toimenpiteisiin lukeutuvat lääkärin toimesta määrätyt terveystutkimukset ja sen seurauksena määrätyt hoitotoimenpiteet, lääkemääräykset ja hoitopäivämaksut sairaalassa.

Tapaturma voi yllättää kenet tahansa, joten sitä varten on hyvä olla voimassa oleva sairausvakuutus. Lisäturvan avulla voit saada korvauksia myös tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta tai työkyvyttömyydestä

Sairausvakuutus on hyvä laajentaa kattamaan myös urheilulajit, varsinkin jos toimii ahkerasti sellaisten lajien parissa, joissa loukkaantumisen riski on keskivertoa suurempi. Vaarallisten urheilulajien listat ilmoitetaan aina vakuutusehdoissa, joihin jokaisen sairausvakuutuksen ottajan kannattaa tutustua. Vakuutuksien ehdoissa on suuria eroja vakuutusyhtiöiden kesken ja siksi ne tulisi vertailuttaa!

Tapaturmasta aiheutuva kuolema on aina erittäin surullinen tilanne, mutta aivan kuten henkivakuutuksissa, laajennetulla sairausvakuutuksen kuolematurvalla pidät huolen, että perheesi taloudellinen tilanne pysyy stabiilina myös perheenjäsenen menehtymisen jälkeen. Perheenjäsen kuoleman seurauksena taloudellinen tilanne kokee aina järkytyksen, johon sopeutuminen olisi suotavaa olla mahdollisimman helppoa ja nopeaa.

Miksi sairausvakuutus kannattaa ottaa?

1. Pidät itsesi ja perheenjäsenesi terveyden turvattuna silloin, kun sairaus tai tapaturma koittaa.

2. Sairausvakuutus on potentiaalisesti erittäin kattava vakuutuspaketti, johon voit ottaa tai jättää ottamatta lukuisia lisäturvia tarpeen mukaan.

3. Sairausvakuutus on turvanasi nuoresta iästä pitkälle eläkeikään asti, tarvitsit sitten lääkärin apua, terveydentilatutkimuksia, terapiaa tai hammashoitoa.

4. Sairausvakuutus on voimassa yleisesti kaikkialla maailmassa, mutta korvaukset maksetaan Suomessa suoritetuista hoitotoimenpiteistä.

5. Keskitä sairausvakuutus ja muut vakuutukset samaan vakuutusyhtiöön, ja saa paljon edullisempi ja kattavampi vakuutuspaketti.

6. Jos sinulla on ennestään kattava työterveyshuolto, niin voit valita suuremman omavastuumaksun ja siten säästää vakuutusmaksussa. Olet silti siis turvattu työterveyshuollon kannalta kattamattomien sairauksien varalta.