Työkyvyttömyysvakuutus

Kilpailuta työ­kyvyttömyys­vakuutukset helposti, nopeasti ja ilmaiseksi netissä!

Työkyvyttömyysvakuutusten korvaussummien ja -ehtojen välillä on selkeitä eroja vakuutusyhtiöiden välillä. Pystyt varmistamaan itsellesi parhaat hinnat ja ehdot omistamalla hetken aikaasi niiden vertailuttamiseen.

Kilpailutus olisi myös suotavaa tehdä tasaisin väliajoin jo olemassa oleville vakuutussopimuksille sen vuoksi, ettet ylläpidä markkinoiden standardeista jälkeen jääneitä sopimuksia.

Vakuutusvertailu

Insured.fi avaa ovensa mahdollisimman pian. Tulemme olemaan yksi Suomen ensimmäisistä verkossa toimivista vakuutusten kilpailutuspalveluista.

Tilaa ilmoitus avaamisestamme ja kerromme sinulle ensimmäisenä, kun kilpailutus aloittaa toimintansa.

Haluatko heti alkuun?

Insured.fi:n aukeamista odotellessa voit hyödyntää kumppanimme kilpailutuspalvelua.

Haluatko heti alkuun?

Insured.fi:n aukeamista odotellessa voit hyödyntää kumppanimme Vakuuttavan kilpailutuspalvelua.

Työkyvyttömyys­­­vakuutus turvaa tulonsaantisi sairaana

Työkyvyttömyysvakuutus korvaa tulonmenetykset silloin, kun joudut väliaikaisesti tai pysyvästi työkyvyttömäksi. Turvaat tulosi senkin myös silloin, kun työnantajan maksama sairauskorvausaika päättyy ja joutuisit elämään tuntuvasti pienemmällä Kelan sairaustuella.

Pysyvän työkyvyttömyyden koittaessa saat vakuutusyhtiön eläkettä

Vakuutusyhtiöillä on oma työkyvyttömyyseläke, jota maksetaan sellaisille työkyvyttömille asiakkaille, jotka eivät pysty enää palaamaan töihin sairausajan jälkeen. Tämä on suuri helpotus heille, joille valtion työkyvyttömyyseläke ja omat säästöt eivät riittäisi.

Työkyvyttömyys­vakuutus kannattaa keskittää muiden vakuutusten kanssa

Henkilö- tai muitakaan vakuutuksia ei ole järkevää pitää hajautettuina useiden vakuutuksenantajien välillä, vaan keskittämällä saat tuntuvia hinnanalennuksia, lisäetuja sekä muita hyville vakuutusasiakkaille suotuisia bonuksia vakuutusyhtiöltäsi. Pystyt vertailuttamaan vakuutusyhtiöt sujuvasti netissä ilmaiseksi, jonka perusteella voit päättä,ä että mihin yhtiöön haluat keskittää sopimuksesi.

Onko työkyvyttömyys­vakuutus kannattavaa ottaa?

Me varustaudumme usein pahimpaan arjessa sattuvien tapaturmien ja sairauksien varalta. Henkivakuutus, tapaturmavakuutus ja vakavan sairauden vakuutus ovat kaikki sellaisia, joilla pidämme huolen perheen toimeentulosta pahimmissakin tilanteissa. Työkyvyttömyysvakuutus on varmasti oivallinen valinta erityisesti sellaiselle henkilölle, joka tekee päivittäin riskialtista työtä. Silloin vakuutusasioiden olisi syytä olla kunnossa.

Mitä työkyvyttömyys­vakuutus korvaa?

Työkyvyttömyysvakuutuksesta maksettava korvaus voi olla joko kertaluontoinen summa, vakuutuksen ottaneen rahallisen tarpeen mukaan aleneva, jatkuva sopimus tai jopa työkyvyttömyyseläkkeeksi määriteltävä sopimus pysyvän työkyvyttömyyden koittaessa. Korvaussumma on asiakkaalle verovapaata tuloa. Summat on laskettu sen mukaan, että ne helpottavat tuntuvasti työkyvyttömäksi jäänyttä sopeutumaan uuteen elämäntilanteeseen.

Todella harva meistä haluaa pysyä työkyvyttömänä pitkiä aikoja tai pysyvästi ja siksi onkin tärkeää, että vakuutuksesta maksettavat rahat käytetään työkyvyttömän kuntouttamiseen. Me haluamme elää pitkän ja mahdollisimman terveen elämän, joten vakuutusrahat kannattaa käyttää sen asian edistämiseen.

Työkyvyttömyysvakuutuksesta saaduilla rahoilla pystyy helposti korvaamaan fyysisen ja psyykkisen kuntoutuksen kulut; tutkimukset, hoidot, lääkkeet jne. Raha ei juuri ole tässä silloin esteenä, kun vakuutukset ovat asianmukaisella tasolla.

Työkyvyttömyys ei välttämättä laske pelkästään henkilökohtaista, mutta myös koko lähipiiri elämänlaatua. Perinteisesti valtiolta saatavat työkyvyttömyyskorvaukset ovat tuntuvasti pienempiä ja tämä voi vahingoittaa erityisesti lapsiperheitä.

Korvaussummalla pidät huolen, että lapsien harrastukset jatkuvat ja perheen tulot pysyvät stabiilina samalla, kun kuntoutusprosessi on käynnissä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että pienemmät tulot myös hidastavat paranemista tuntuvasti vähäisempien kuntoutusmahdollisuuksien aiheutuvasta stressistä.

Koska työkyvyttömyydestä maksettava summa on kertaluontoinen ja vapaasti käytettävissä, niin sitä ei ole pakko käyttää ainoastaan välttämättömimpiin arkielämän asioihin. Jos sinulla on rahaa jäljellä korvaussummasta työkyvyn palaamisen jälkeenkin, niin voi käyttää sen itsesi tai perheesi hemmotteluun. Osta jotain, mitä ole aina halunnut tai hemmottele perhettäsi lähtemällä sille lomamatkalle, josta olette aina haaveilleet!

Miksi työkyvyttömyys­vakuutus kannattaa ottaa?

1. Vakuutus on otettavissa usein teini-ikäisille ja on voimassa eläkeikään asti. Mitä aikaisemmin teet sopimuksen, sitä paremmat ehdot yleensä saat.

2. Pidät taloutesi stabiilina silloin, kun työkyvyttömyys uhkaa romahduttaa tulot taloudessasi.

3. Vakuutuksesta maksettu työkyvyttömyyskorvaus voidaan käyttää hoitokuluihin, perheen toimeentuleen ja vapaa-ajanviettoon, eli voit hoitaa itseäsi psyykkisesti ja fyysisesti.

4. Jos sinulla on olemassa olevia henkilövakuutuksia taloudessasi (esim. sairausvakuutus), niin työkyvyttömyysturva on siihen loistava lisäturva.

5. Vakuutus tuo vähemmän stressiä arkeen ja maksat siitä vähemmän, vertailutat vakuutusyhtiöt netissä ennen sopimuksen solmimista.

6. Kun kilpailutat voimassa olevat vakuutuksesi, niin pidät huolen että ehtosi ja maksamasi hinnat pysyvät markkinoiden standardeilla.