Toimeentulovakuutus

Kilpailuta toimeentulo­vakuutukset ilmaiseksi verkossa ja säästä!

Vakuutukset ovat ilmaiseksi kilpailutettavia palveluita, aivan kuten lainat tai sähkösopimus.

Tällaiset palvelut tulisi aina kilpailuttaa ennen niiden ottamista ja ottamisen jälkeenkin tasaisin väliajoin, koska markkinoiden keskimääräiset ehdot, hinnat ja tarjoukset voivat muuttua tuntuvasti lyhyessä ajassa.

Vakuutusvertailu

Insured.fi avaa ovensa mahdollisimman pian. Tulemme olemaan yksi Suomen ensimmäisistä verkossa toimivista vakuutusten kilpailutuspalveluista.

Tilaa ilmoitus avaamisestamme ja kerromme sinulle ensimmäisenä, kun kilpailutus aloittaa toimintansa.

Haluatko heti alkuun?

Insured.fi:n aukeamista odotellessa voit hyödyntää kumppanimme kilpailutuspalvelua.

Toimeentulovakuutus kattaa onnettomuudet ja tapaturmat

Hyvinkin arkipäiväinen aktiviteetti saattaa johtaa ikävään loukkaantumiseen, mutta toimeentulovakuutuksella pidät huolen elannostasi ikään katsomatta.

Toimeentulovakuutus tarjoaa turvaa yleisimpiin loukkaantumisiin

Yleisimpiä loukkaantumisia ovat esimerkiksi kompastumisen tai liukastumisen aiheuttamat luunmurtumat, venähdykset ja haavat. Myös mm. paleltuminen ja auringonpistos kuuluvat toimeentulovakuutuksen piiriin.

Vakuutuksiaan keskittävät asiakkaat saavat parempia etuja

Oman kotitalouden vakuutuksia ei kannata pitää hajallaan, vaan nimenomaan keskittää ne samaa luotettavaan vakuutusyhtiöön. Tällä tavalla varmistat sen, että tulet saamaan paremmat edut, ehdot sekä hinnat. Saatat jopa saada uuden vakuutusyhtiön perusehtoihin kuulumattomia etuja yhtiötä vaihtaessasi, koska usein he haluavat luvata vähintään myös sen, mitä asiakkaan aikaisempi yhtiö on tarjonnut.

Mikä vaikuttaa toimeen­tulo­vakuutuksen hintaan?

Lähes kaikki vakuutustyypit ovat laajasti räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaisesti, mitä niiden kattavuuteen tulee. Universaaleja hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm. vakuutukseen otetut lisäturvat, omavastuun osuus, maksuvälit ja keskitettyjen vakuutusten määrä. Keskittämällä ja kilpailuttamalla vakuutukset saat useimmiten parhaat mahdolliset vakuutukset itsellesi

Onko toimeen­tulo­vakuutus hyvä vaihtoehto?

Toimeentulovakuutuksen ottamista harkitessa kannattaa vertailuttaa kaikki erilaiset henkilövakuutukset ja päättää vasta sitten, että mikä vakuutustyyppi on itselle sopivin. Muita loistavia henkilövakuutusmalleja oman terveyden ja perheen toimeentulon kannalta ovat esimerkiksi sairausvakuutus, henkivakuutus, tapaturmavakuutus ja vakavan sairauden vakuutus.

Mitä toimeen­tulo­vakuutus korvaa?

Toimeentulovakuutuksella on tarkoitus korvata fyysisiä vahinkoja, joiden aiheuttajana on tapaturma tai tahaton onnettomuus. Korvattavia kuluja voivat olla esimerkiksi lääkärin vastaanotolla määrätyt terveystutkimukset ja hoitotoimenpiteet (sis. lääkkeet). Nämä ovat yleisimpiä tapaturmista ja onnettomuuksista korvattavia vahinkoja, mutta peruspaketin kattavuus saattaa vaihdella vakuutusyhtiöittäin. Turvaa pystyy laajentamaan helposti lisäturvien avulla.

Toimeentulovakuutus turvaa myös sairauksien varalta, tämä tosin voi olla monissa vakuutusyhtiöissä valittava lisäturva, eikä perusturva. Sen korvausperiaatteet ovat kuitenkin samat, kuin tapaturman hoitokulujen korvauksissa, eli tämä kattaa myös lääkärin tutkimukset sekä potilaalle määrätyt hoidot ja lääkkeet. Muita sairauden hoitokuluja korvaavia vakuutustyyppejä ovat mm. tapaturmavakuutus ja sairausvakuutus.

Toimeentulovakuutus voidaan ottaa myös asiakkaan valitsemilla lisäturvilla, joihin voivat sisältyä esimerkiksi haitan turva, päivärahakorvaukset ja sairaalan hoitopäivämaksut (hoitopäivämaksut saattavat myös kuulua toimeentulovakuutuksen perustuvaa vakuutusyhtiöstä riippuen). Haitan turvalla ja päivärahakorvauksilla voidaan kattaa työkyvyttömyydestä aiheutuvia ansionmenetyksiä, joiden kesto saattaa olla jopa vuoden.

Toimeentulovakuutus pystyy kattamaan tapaturmaisen kuoleman, jolla vakuutuksen ottanut pystyy turvaamaan perheensä toimeentulon henkivakuutuksen tavoin. Kuoleman varalta itsensä vakuuttaminen on hyvä turva perheen toimeentulolle varsinkin nuorissa lapsiperheissä tai talouksissa, joissa on otettu velkaa ja niiden maksaminen olisi todella vaikeaa perheenjäsenen menehtyessä.

Miksi toimeen­tulo­vakuutus kannattaa ottaa?

1. Toimeentulovakuutus on monien muiden henkilövakuutusten tavoin pitkäkestoinen, aina nuoresta iästä vanhuuden vuosille.

2. Pystyt korvaaman sen avulla sinulle määrätyt lääketieteelliset tutkimukset, reseptilääkkeet, hoitotoimenpiteet ja muuta.

3. Toimeentulovakuutus on muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaiseksi lukuisten ja laajojen lisäturvien avulla.

4. Vakuutus on voimassa kaikkialla kotimaassa.

5. Saat toimeentulolle turvaa sairauksien, tapaturmien ja jopa fataalin onnettomuuden varalta perheellesi.

6. Kilpailuttamalla löydät vaivatta hinnan kannalta parhaimmat ja ehtojen kannalta kattavimmat vakuutukset.

7. Keskitä toimeentulovakuutus osaksi muita vakuutuksia ja saa enemmän etuja vakuutusyhtiöltäsi.